Nozīmītes - pēc īpaša klientu pasūtījuma

 

       

Metāla nozīmītes un zīmes pēc īpaša pasūtījuma - nozīmītes ar reljefu - 2D un 3D dizains, nepārklātas vai pārklātas ar emalju un izmantojot modernas tehnoloģijas un materiālus. Šīs preces ietver nozīmītes, akadēmiskās un koledžas nozīmītes, uzņēmuma un kopienas nozīmītes, piemiņas nozīmes, skolas beigšanas nozīmītes, sporta nozīmītes, jubilejas nozīmītes, kāzu nozīmītes utt. Izvēlēto nozīmītu piestiprināšanas veidu nosaka klients (skrūvējams stiprinājums, "tauriņš", "drošības tapa" tips, adata ar aizsargvāciņu utt.). Šajā gadījumā tiek noteiktas pasūtījuma nozīmīšu un zīmes  izmaksas atsevišķi, ražošanas laiks var būt apmēram 25 - 30 darba dienas. Dizainu nosaka klients - tas var būt gatavs dizains vai mutisks apraksts, ar roku zīmēta skice, prototipa fotoattēls utt..

Metāla nozīmītes no standarta sagatavēm ir populārākais nozīmītes forma un izmērs. No standarta sagatavēm tiek izgatavotas arī nozīmītes karoga vai divu krustojošu karogu formā, kas atkārto valstu karogu krāsas, starptautisko organizāciju, korporāciju karogi utt. Šīs formas nozīmītes izgatavo arī pēc deklarētajiem sākotnējiem datiem vai tiek ņemtas no karogu kataloga.

Gatavās nozīmītes un zīmes tiek iesaiņotas plastmasas maisiņos, un pēc klienta pieprasījuma tās var iesaiņot dažāda veida un izmēra dāvanu kastēs..

Tālr.:29495156     E-pasta:reklama@fokuss-f.lv