Vimpeļi un galda karogi

Vimpeļus (sienas vai statīvu versijās) un galda karodziņus var droši attiecināt uz acīm patīkamām, skaistām un labi atgādinošām gaidāmajām vai iepriekšējām norisēm. Uzglabāšanas laikā tie neaizņem daudz vietas, un tos var viegli pārvietot no vienas vietas uz otru. Galda karogi stativā vienmēr ir bijuši biznesa stila elements, uzsverot organizācijas starptautiskās komunikācijas plašumu un dažādu valstu pārstāvju sarunu atribūtu. Uz nūjas ar smailu galu ir arī mazi karodziņi, kurus izmanto, dekorējot sviestmaizes un citas uzkodas dažādiem banketiem.
Vairāk nekā gadsimta vēsture ir saistīta ar vimpeļiem, kuru izcelsme ir karable vimpeļi, kas informēja par noteikta ranga priekšnieku klātbūtni uz kuģa un pārveidojās mums ierastajā formā. Pretinieku komandu vimpeļu apmaiņas procedūra pirms sacensību sākuma bija plaši izplatīta un joprojām ir spēkā, vimpeļus piešķir konkursa uzvarētājiem un atceres pasākumu dalībniekiem, vimpeļus tūristi iegādājas viesvalstīs utt.
Mēs izgatavojam galda karodziņus, uzkodu karogus un vimpeļus. Lai gan karogi parasti ir taisnstūrveida (dažāda lieluma), vimpeļiem var būt daudzveidīgākas formas. Galda karodziņi tiek izmantoti ar statīvu, uzkodu karogiem ir smaila nūja, lai tos varētu ielīmēt, un vimpeļus izgatavo kā vienpusējus, vai divpusējus, ar iespēju tos novietot uz statīva vai pakārt pie siena. Vimpeļu un karogu izgatavošanas metodes - sublimācijas apdruka, izšuvumi, termodruka. Ir iespējams ražot papīra izstrādājumus. Pārdošanā ir pieejami koka statīvi.