Goda raksti

Goda rakstu, tāpat kā diplomu izgatavošana, sākas ar dizaina izstrādi. Dizaina stils, šrifts un krāsu risinājums tiek izstrādāts atkarībā no pasākuma mērķa.

Diplomu un goda rakstu izgatavošana ir patiesi radošs process. Profesionāli dizaineri spēj rast pilnīgi oriģinālu radošu risinājumu, piemēram, pārvēršot gada rakstus sportā par patiesi māksliniecisku lietu. Ir svarīgi saprast, ka diplomu, tāpat kā goda rakstu izgatavošanā ir nepieciešams ievērot noteiktus standartus. Ja goda raksts tiek pagatavots, lai to pasniegtu kooperatīvajā ballītē, to noformējot, par neatņemamu sastāvdaļu ir jākļūst kompānijas logotipam. Ir nepieciešami lauciņi apbalvojamā vārda, uzvārda un tēva vārda ierakstīšanai, tāpat tiek atstāta vieta oficiālajam zīmogam.

Diplomu un goda rakstu drukāšana ir atbildīgs process, kuram nepieciešama īpaša poligrāfista meistarība. Pirmkārt, nepieciešams izlemt uz kāda papīra tiks drukāti diplomi, goda raksti. Tradicionāli tas ir krīta vai dizaina A4 formāta papīrs, pietiekami biezs, lai goda raksts , diploms ilgus gadus atgādinātu par pagājušo notikumu.  

Talr: 371 67468897 

 Mob.: 371 29495156 

 E-pata: reklama@fokuss-f.lv