Posteri

Vispārpieņemtajā terminoloģijā lokšņu izstrādājumiem ir šāda klasifikācija un izgatavošanas tehnoloģija.

Afiša – vienpusējs reklāmas lokšņu izstrādājums, kas vēsta par gaidāmo publisko pasākumu: teātra izrādi, filmu, izstādi u.tml. Parasti tiek izgatavoti formātā no A3 līdz AQ un vairāk.

Plakāts – lokšņu izstrādājums uz vienas vai vārākām drukātās produkcijas lapām, grafikas veids, lakonisks, uzkrītošs attēls, kas paredzēts vispārējas uzmanības piesaistīšanai, parasti tam klāt ir teksts. Plakātus veido aģitācijas, politiskos, reklāmas, mācību nolūkos.

Posteris – vienas lapas vai vairāku lapu liela formāta krāsains reklāmas plakāts. Dažkārt postera garums sasniedz vairākus metrus.

Posteru un plakātu izgatavošana
Ir dažādi mūsdienīgi materiāli un drukas tehnoloģijas, kas jūsu plakātiem, afišām, posteriem ļaus izskatīties respektabli dažādos apstākļos, telpā un arī uz ielas.

Digitālā izdruka – ieteicama mazās tirāžās, maksimālais formāts A3, tiek izmantoti šādi materiāli: standarta, dizaina un pašlīmējošais papīrs, pašlīmējošā plēve.

Ofseta izdruka – to izmanto vidējās un lielās tirāžās, maksimālais formāts A1. Izmantojamie materiāli: standarta, dizaina un pašlīmējošais papīrs, pašlīmējošā plēve.

Platformāta izdruka
pielietošanai ārpus telpām – izdruka ar solventa krāsām(ilgi kalpo dažādos laika apstākļos + krāsas spilgtums). Izmantojamie materiāli: papīrs, vinils (banera audums), pašlīmējošā lente, audums, poliesters. maksimālais apdrukās virsmas platums – 3,2 metri, garumam praktiski nav ierobežojumu, atļauja 360dpi un 720dpi. izmantošanai iekštelpās (interjera reklāma) izdruka ar augstu izšķirtspēju (foto kvalitāte), izdruka uz plotera, atļauja 1000 – 1400 dpi; maksimālais platums 1,5 metri, izmantojamie materiāli: fotopapīrs, beklits, pašlīmējošā plēve, caurspīdīga plēve, poliestera audums.

baneru izdruka

270-360 dpi – izmanto ārpus telpu reklāmai, drukājot liela izmēra banerus nav nepieciešama detalizēti izzīmēt attēlu, drukas lauka platums 3 un 5 metri

720 dpi – ir piemēroti ārpus telpu reklāmai, kā arī tiek izmantoti interjerā. Bieži tos izmanto izstādēs. Drukas lauka platums 3m. 

Talr: 371 67468897 

 Mob.: 371 29495156 

 E-pata: reklama@fokuss-f.lv