Nozīmītes karoga forma

  

Mēs izgatavojam metāla nozīmītes valsts karoga formā. Viena karoga metāla nozīmītes izmēri ir 20 x 13 mm ar „tauriņveida” piestiprinājumu ( stiprinājums - adata ar klipsu, bet bēc pieprasījuma, varam uzstādīt magnētisko stiprinājumu, plus 0,75 EUR/gab).

Vienas nozīmītes valsts karoga veidā cena ir: 5-50 gab - 3,10 EUR/gab;  51-100 gab - 2,95 EUR/gab;  vairak 100 gab - 2,80 EUR/gab. Nozīmīte latvijas valst karoga - 2,50 EUR/gab. Cenas bez PVN (21%).

Zemāk ir parādītas metala nozīmītes ar dažādu valstu karogiem, kas atrodas noliktavā.Jauna kolekcija: Abhazija, Zambija, Černogorija, Vatikan, Kosta-Rika, Serbija, Maldivi, Makedonija, Gonkong, Taiwan.  

Ja noliktavā esošo nozīmīšu skaits nav pietiekams, mēs varam izgatavot papildus skaitu visīsākajā laikā vai vajadzīgās valsts karoga metāla nozīmītes nav, mēs to izgatavosim. Paņēm pasūtījumi uz nozīmīšu komplekti .

Mēs pieņemam arī pasūtījumus šīs formas nozīmīšu izgatavošanai ar citiem attēliem, piemēram, organizācijas logotipu, devīzēm, simboliem u.t.t.

Standartā nozīmītes tiek iepakotas polietilēna maisiņos, bet piedāvājam arī dāvanas veidu – iepakojums plastmasas kastītē ar caurspīdīgu virsmu.

Ir iespējams masveidā izgatavot citu izmēru un veidu valsts karoga nozīmītes, pielietot citu ražošanas tehnoloģiju.

Tālr.: 371 67468897

Mob.: 371 29495156 

E-pasta:reklama@fokuss-f.lv