Kabinetu plāksnes,izkārtnes un norādes

 Izgatavojam izkārtnes, tabulas, norādes, informācijas stendus, bannerus ēku noformēšanai. Izmantojam dāžādas  tehnoloģijas un materiālus: metālu, koku, granite, plastikātu. Un tabulam un informācijas stendiem teksti un logotipi var būt izgatavoti 2,5D formatā. Veicam visu:no dizaina izstrādāšana līdz izgatavošanai un montāžai. 

Ar nemainīgu informāciju 

Tabulas tiek izgatavotas no plastikāta vai metāla uz kura tiek drukāts uzdotais attēls.Granīta izkartnes ir ar akmens plāksni ar uzdoto izmēru un izgrebtiem un nopulētas virsmas un pāsvarā paredzēti izvietošanai uz ēkas fasādes. Metāla izkartnes/norādes,: kā metālu izmantojam anodētu alumīniju pārsvarā  ap 0,75 mm biezumā un metāla krāsa pēc Pasūtītāja izvēles: balta, bronza, sudraba un zelta - dažādās nokrāsās: matēts, glancēts, tumšs, gaišs utt. Pasūtītājam ir iespēja saņemt gatavu metāla plāksni līmēšanai, šajā  gadījumā otrajā pusē tiek uzlīmēts divpusējs skočs,kā arī sakabināts ar skavām, šajā gadījumā tiek izurbti caurumi metāla plāksnes stūros. Piedāvājam iespēju pie mums pasūtīt metāla plāksnes izvietošanu uz pamatā, tas ir plastikāta pamats vai  pamats  no dabīgā koka. Standarti plastikāta pamata ir ap 3 mm  biezumā, koka pamatne zem metāla tabulas parasti ir biezumā ap 10 mm; koka suga, faktūra un krāsa  tiek izvēlēta pēc pasūtījuma.Tādas izkārtnes  ( ar pamatu/ vai bez )  var izmantot gan telpu iekšienē (ofisos), gan arī ārpus telpam. Informācijas izmainīšanai uz tādām plāksnēm jāmaina visa plāksne uz jaunu. Pasūtījuma cena tiek noteikta individuāli, saskaņā ar konkrētiem nosācijumiem.    

Piemēram, metāla kabinetu  plāksnes cena ar 25 cm x 10 cm izmērā un aprūka - 19,00 EUR/gab .

                  

Ofisa plāksnes mainīgu informāciju 

Izgatavojam arī dažādus variantus informācijas nesējiem ar mainīgu saturu - gan biroja plāksnītes( durvju plāksnes vai kabinetu plāksnes), gan arī informācijas tablo, stendus. Šie informācijas nesēji tiek salikti no metāla detaļam un paredz iespēju mainīt informaciju tik bieži, cik tas ir nepieciešams. Visa informācija tiek pārklāta ar anti vandālisma aizsargplēvi. Pie mums ir pieejamas divu veidu konstrukcijas, no kurām tiek komplektētas tādas plāksnītes.

Pirmā - klasiskais variants, priekšdaļai ir nedaudz izliekta formaformas, tāpat kā fotoattēlos Nr. 1, 4, izmantoto konstrukciju platums ir 57 mm, 80 mm un 150 mm (šādu plākšņu garums ir praktiski neierobežots), un cenu nosaka individuāli. Piemēram, tipiska plāksne ar 250 mm garumu maksā: 57 mm x 250 mm - 19,50 EUR / gab .; 80 mm х 250 mm - 24,90 EUR / gab .; 150 mm х 250 mm - 32,00 EUR / gab.  

Otrā - modernāka versija ar plakanu 5 mm biezu llāksnīti. Piemēri fotoattēlā № 3 utt.. Šāda veida plāksnēm nav nekādu izmēru ierobežojumu ne platumā, ne garumā, un cena tiek noteikta individuāli.Piemēram, tipiska plāksne ar 250 mm garumu maksā: 57 mm x 250 mm - 17,50 EUR / gab .; 80 mm х 250 mm - 22,00 EUR / gab .; 150 mm х 250 mm - 28,00 EUR / gab., Izgatavojot A4 formāta plāksni - 35,00 EUR / gab.   

Uz šo mūsdienīgo konstruktīvu pamata tiek izgatavoti stendi ar informācijas " logiem ", kur nepieciešama bieža informācijas nomainņa. Šādā veidā biroja metāla plāksnes ar mainigu informāciju. - vienkāršība, daudzpusība, uzticamība un izturība. Vienreiz samaksājot, plāksne var izmantot daudzas reizes. Informācija zem antivandāla plēves, kas ne tikai aizsargā, bet arī padara plāksni pievilcīgu. Pasūtījuma  cena tiek noteikta atbilstosi konkrēta uzdevuma nosacījumiem. 

          

Talr: 371 67468897 

 Mob.: 371 29495156 

 E-pata: reklama@fokuss-f.lv