Aizsardzības uzlīmes

PAMD (Pret atvēršanas mēģinājumiem nodrošinātas) uzlīmes garantē vizuālus applicinājumus tam, ka noticis atvēršanas mēģinājums, atsedzot slēptus uzrakstus, ja uzlīme tikusi atlobīta vai atlīmēta, un šis apstāklis teicami atbaida zagļus, jo jebkurš mēģinājums atdalīt šādu uzlīmi uzreiz tiks atklāts parādoties uzrakstam "VOID" (“NEDERĪGS”). Šīs uzlīmes ir noturīgas pret karstumu un aukstumu. 

PAMD uzlīmes tiek secīgi numurētas, lai izslēgtu to dublicēšanu un kopēšanu. Lai vēl vairāk uzlabotu drošību, uz tām var uzdrukāt firmas nosaukumu un logotipu. Kā opciju datu saglabāšanai mēs varam piedāvāt arī svītrkodu uzdruku. Uz uzlīmju virsmas var rakstīt atzīmes izmantojot jebkuru parastu pildspalvu. Standarta uzlīmju krāsa ir zilā. Lielākas partijas iespējams sagatavot arī citos krāsu toņos. Uzlīmju standarta izmēri ir 30 mm x 78 mm un 20 mm x 60 mm. Lielākas partijas iespējams sagatavot arī atšķirīgos izmēros.

            

PAMD uzlīmēm tiek izmantota augstas kvalitātes līme, kura saistās praktiski ar jebkura veida virsmu gan telpās, gan ārpus tām. Mēs piedāvājam 3 dažādu veidu “atvēršanu apliecinošas uzlīmju sistēmas” dažādu veidu pielietojumiem.

Daļējas pārneses sistēma

Līmlentes apdruka tiks daļēji pārnesta uz virsmas.

Piemērota gadījumos, kad uz virsmas nepieciešams saglabāt aizlīmēšanas apliecinājumus audita nolūkiem.

Pilnīgas pārneses sistēma

Līmlentes apdruka tiks pilnībā pārnesta uz virsmas.

Piemērota gadījumos, kad aplīmējamā virsma ir šķiedraina.

Sistēma bez pārneses

Līmlentes apdruka vai līmes pēdas praktiski nesaglabāsies uz aplīmētās virsmas.

Piemērota gadījumos, kad līmējumu nepieciešams bieži atvērt un atkārtoti aizlīmēt.

Pret atvēršanas mēģinājumiem nodrošinātas uzlīmes plombējošā uzlīme

Plombējošās drošības uzlīmes

Drošības uzlīmes, analoģiski metāla vai plastikas plombējošām uzlīmēm, tiek izmantotas, lai fiksētu faktu par paku, kastes, tvertņu, bloku nesankcionētās atvēršanas, kā arī iekļūšanas telpās un citu apstākļu gadījumu.

Plombējošām drošības uzlīmēm piemīt tādas pašas funkcijas kā metāla un plastikas plombējošām uzlīmēm, savukārt, to cenas ir daudz lētākas, tās ir parocīgākas un tās var tikt izmantotas tur, kur citas plombes nebūs derīgas.

Tiek veidotas šāda veida plombējošās drošības uzlīmes:

1. Plombējošā uzlīme – pēc tās noraušanas paliek grūti noņemams, spilgts līmes nospiedums.

Izmanto:

- līmēšanai uz pakām, kastēm un citiem priekšmetiem, kuri pēc to saņemšanas tiek likvidēti,

- paku, kastes un citu priekšmetu stūru aizlīmēšanai.

2. Plombējošā uzlīme – pēc tās noraušanas paliek vājš līmes nospiedums.

Noraušanas mēģinājuma gadījumā uz uzlīmes tiek izgaismots brīdinājuma uzraksts.

Pamatizmantošanas veids – tiek izmantotas kā garantijas uzlīmes radiotehnikā, elektronikā, autotransportā, mehānisko iekārtu un citu apstākļu gadījumā.

3. Plombējošā uzlīme – pēc tās noraušanas līmes nospiedumi praktiski nepaliek.

Uzlīmes tiek izmantotas objekta biežas aizsardzības pasākumu piemērošanas gadījumā. Pēc to noraušanas līmes nospiedumi uz virsmas praktiski nepaliek, taču tās izmantošana garantē vizuālus apliecinājumus tam, ka ir noticis atvēršanas mēģinājums.

Pamatizmantošanas veids – daudzkārtēji aizlīmējot biroju un dzīvojamo telpu dārgas un delikātas durvju  virsmas, automašīnu durvis, furgonus, elektroierīces, vēlēšanu kastes, medikamentu iepakojumus, sertifikātu  un diplomu  un citu dokumentu veidlapas.

Visām plombējošām uzlīmēm ir divslāņu sastāvs, tādējādi ļaujot saglabāt datus par uzlīmes bojājumu, kuru nav iespējams likvidēt. Atkārtoti līmējot to pašu uzlīmi uz pirms tam jau izmantotās virsmas, brīdinājuma uzraksts nepazūd. Uzlīmes ir izturīgas pret mitruma un temperatūras iedarbību.

Papildus standarta izmēra piedāvātām uzlīmēm ir pieejamas arī cita izmēra un dizaina uzlīmes uz papīra vai ruļļiem.

4. Drošības aploksnes

Mēs piedāvājam plašu dažādu paku un aplokšņu klāstu kravas drošai uzglabāšanai, garantējot datu saglabāšanu kravas nesankcionētās atvēršanas gadījumā.

4.1. Caurspīdīgas drošības pakas, kas ir paredzētas pakas saturošā uzglabāšanai. Pakas saturošais ir caurlūkots. To izmantošana fiksē jebkuru pakas atvēršanas mēģinājuma faktu.

Šāda veida pakas tiek izmatotas naudas (monētu un banknošu) pārvadāšanai.

4.2. Necaurspīdīgas drošības aploksnes saturošā konfidenciālai pārvadāšanai. Aploksnes ir mehāniski izturīgas un nav caurlūkotas. To izmantošana garantē jebkuru aploksnes atvēršanas mēģinājuma fakta fiksēšanu.

Aploksnes tiek izmantotas slēptu un finansiālo dokumentu, pārskatu, līgumu, kredītkaršu un citu dokumentu pārvadāšanas nolūkos.